Още един принтер намери своя собственик

03.02.2015

Представяме Ви Дарина Бечева – тя е поредният печеливш от играта „Поръчайте международен сертификат от TEST.BG и спечелете чисто нов принтер“.

Вижте както мисли тя за TEST.BG и за спечелената награда.

- Здравейте, Дарина! Какво ще кажете за чисто новата си придобивка?

Първоначално, когато ми се обадихте, за да ме информирате, останах доста изненадана, но ми стана много приятно, тъй като по принцип никога не печеля нищо, напротив, винаги всичко си плащам сама.

- От скоро ли сте член на TEST.BG?

Да, регистрирах се в деня, в който направих и самия тест. Може би, малко преди това.

- От къде научихте за TEST.BG?

Открих сайта Ви съвсем случайно, търсейки в интернет начин да получа сертификат. Намерих Ви в Google.

- За какво смятате да използвате сертификата, който Ви бе издаден?

Конкретният повод е, че в момента завършвам второто си висше образование. Когато завършвах първото, преди 20 години, необходимостта от владеенето на чужд език не беше толкова осезаема. По принцип имам един сертификат, издаден преди 22 години, но сега в университета ми казаха, че няма да го признаят. Първоначално погледнах малко сърдито на нещата, после обаче се замислих, че всъщност, да, има резон в това. Съответно, трябваше ми някакъв много бърз и лесен начин за получаване на актуален сертификат за владеене на английски език, без да се налага да ходя по курсове. Всъщност, така и стигнах до TEST.BG.

- Какво е мнението Ви за нашата платформа и за дистанционно провежданите изпити?

Хареса ми, удобно и лесно е. Интерфейсът е направен добре, без излишна информация. Като препоръка мога да Ви дам едно нещо, което би било добре да промените, тъй като в първата секунда е малко стресиращо – регистрирайки се и натискайки бутона „Стартирай теста“, времето за отговор на първия въпрос вече тече. Може би, трябва да има едно междинно ниво, в което човек да се настрои чисто психологически. Иначе е добре. Предполагам ще е полезно да дадете и малко повече информация на сайта относно това каква е легитимността на сертификатите. 

Благодарим Ви много както за препоръките, така и за отделеното време.