Първият принтер вече е при своя собственик

29.01.2015

Първият принтер вече е при своя собственик

Уважаеми клиенти, имаме удоволствието да Ви представим първия печеливш от играта „Поръчайте международен сертификат от TEST.BG и спечелете чисто нов принтер“ - Райна Спасова.

Вижте какво сподели тя с нас за своите впечатления от TEST.BG.

- От колко време сте член на TEST.BG?

  • От миналия понеделник, от съвсем скоро съм член на TEST.BG

- От къде научихте за TEST.BG?

  • Съвсем случайно открих сайта Ви. Работя с немски език и преди време изкарах ниво B1 и ми се искаше да взема сертификат и за B2, тъй като знам, че знанията ми са на по-добро ниво. Както всички знаем, работодателите изискват възможно най-високо ниво на владеене на езика. Искаше ми се да направя нещо, което да не изисква ходене по курсове, за да мога да спестя време. Исках нещо, което да докаже, че владея езика на ниво B2, да стане бързо и реално да имам документ, който удостоверява това. Така, търсейки повече информация и тестове, с които да се упражнявам, попаднах на Вашия сайт.

- Предполагам, че възнамерявате да използвате сертификата за кандидатстване за работа?

  • По принцип съм много доволна от сегашната си работа, но нищо не се знае. Притежаването на сертификат прави добро впечатление.

- Като цяло какво е мнението Ви за нашата платформа и за дистанционно провежданите изпити?

  • Смятам, че нивото е доста високо. Всичко е направено много разбираемо, нямаше подвеждащи въпроси. Хубаво е, че се вижда колко време остава за отговор на всеки въпрос. Часовничето, което отброява оставащото време, е доста полезно. Доволна съм, че има човек от екипа, който е на линия и можеш да се обърнеш към него в реално време за въпроси. Всички са много любезни. Повечето хора са скептични относно играта с принтерите, но аз виждам, че всичко е наред. Ако отидеш в някоя езикова школа, пак получаваш същия сертификат. Сега, освен че съм спестила време и пари, имам и нов принтер.

Да, това е нашата идея – клиентите ни да спестят както пари, така и време.

Благодарим Ви за отделеното време.