TEST.BG допълни комплекта с тестове по руски език с двете най-високи нива С1 и С2

10.05.2019

С включените нови два теста по руски език за нивата С1 и С2, TEST.BG изпълни поетия към своите потребители ангажимент да им предостави реална възможност да проверят своите езикови умения в удобно за тях време, в комфорта на собствения си дом или офис и съобразявайки се със собственото си темпо на изпълнение на тестовете.

В платформата ни за он-лайн тестване ще откриете пълния спектър от тестове според нивата от Общата европейска езикова рамка по най-употребяваните в бизнес отношенията езици – английски, френски, немски, испански, италиански, руски и гръцки.

Всички тестове са съобразени с езиковите особености и с изискванията на съответното ниво за познаване на граматическите структури, лексика и необходимите умения за работа, като употреба на синоними, откриване на правописни и граматически грешки, предлози, съгласуване на времена, бизнес терминология и други.

При успешно изпълнение на тестовете, TEST.BG Ви предоставя възможност да поръчате сертификат, доказващ Вашите знания, който може да представяте при кандидатстване за работа или за да получите увеличение на заплатата. Този документ е демонстрация на Вашите способности и желание за самоусъвършенстване.

В помощ на кандидатите за работа TEST.BG разработва и скоро ще представи на Вашето внимание актуализиран списък с тестове за Компютърна грамотност.